Rubriky
Nezařazené

Plán oddílových hor

Oddílové hory v Liberci (1. – 4. 2. 2024)
I letos pojedeme na tradiční oddílové lyžování do Liberce, ale tentokrát do jiné, útulnější klubovny, a bez účasti jiných oddílů. Těšit se tak znovu můžeme na (doufejme) dostatek sněhu, (snad) krásné počasí, rozlehlý a ozkoušený areál a klasické liberecké dojíždění na sjezdovku tramvají. 

Sraz: Ve čtvrtek v 17:10 na autobusovém nádraží Praha-Černý Most (odjezd autobusů směr Liberec)
Návrat: V neděli v 16:05 tamtéž (příjezd dálkových autobusů)
Cena: 700 Kč
S sebou: Vhodné oblečení a obutí do zimy i do vyhřáté klubovny, čtvrteční večeři, kroj či oddílové tričko s šátkem, přezuvky, karimatku, spacák, ešus a lžíci, baterku, stezku, uzlovačku, zápisník a tužku a ostatní vybavení na víkendovou výpravu, sjezdové lyže v obalu, lyžařské boty, Helmu, rukavice a další volitelné lyžařské vybavení (lyžařské brýle, hůlky, páteřák…)

Jak jsem již zmiňoval, lyžovat budeme ve skiareálu Ještěd. Každý proto bude potřebovat ještě peníze na permice. Aktuální ceník s věkovými kategoriemi je k nalezení zde: https://www.skijested.cz/…asy. Lyžovat budeme 2 dny (v pátek a v sobotu), na stránkách je také možné zakoupit si permici online za zvýhodněnou cenu.

V případě zájmu, časové dispozice či nedostatku sněhu také budeme mít možnost navštívit i Liberecký aquapark. Přibalte si tedy prosím ještě plavky a 200 Kč na vstupné.

Pokud budou děti opravdu hodně chtít, mohou si s sebou vzít snowboard. Bohužel však nemáme dostatečné znalosti ani kapacitu jim s jejich ježděním pomoci, tak to prosím zvažte 😀

Zatím předpokládáme, že lyže pojedou s námi autobusem. Kdyby se však (jako minulý rok) něco změnilo, dáme vám okamžitě vědět.

Prosím vás abyste co nejdříve, ale nejpozději ve úterý 16. 1. potvrdili svou účast. Vzhledem k termínu v průběhu pololetních prázdnin je potřeba zakoupit lístky na autobus co nejdříve.